You can't fly unless you let yourself fall

Orkade cykla hela vägen och konstigt nog så gick det en timme snabbare än förra året, hur kan det vara möjligt? måste ha tagit en väldigt lång fikapaus som jag inte kommer ihåg eller så kollade jag bara fel på klockan. Hur det än är så känner jag mig väldigt nöjd över att jag tog mig fram. 
Cykleturen gick bra och vädret var på min sida, lite duggregn här och var men det var bara skönt. Ända tills det var kanske en halv kilometer kvar för då började det ösregna och då menar jag verkligen ösregna. Inte duggregna. Det resulterade i att jag inte direkt var torr när jag kom till stallet. Men smart som man är så hade man cyklat i andra kläder så stallkläderna var iallafall torra.
Väl i stallet så blev det ett barbackapass på banan där vi jobbade med stora volter, lite serpentinbågar och i en 8 med avbrott i mitten. I början hade vi lite olika åsikter om vad vi skulle göra och i vilket tempo. Men mirran kom ganska snabbt på att det var mycket lättare om hon lyssnade på mig istället för att göra som hon själv ville. Så hon blev genast supersnäll och gjorde precis som jag bad henne. Hon är så duktig den där lilla hästen när hon väl vill vara duktig.